Receptek
 

Elkészítési idő 30 perc ( ha van sütve tök, sajnos a sült tök kb 1,5-2 óra pluszba de szerencsére nem igényel sok oda figyelést).
Nehézség: közepes, inkább könnyű

Valami különlegesre vágysz, de nem túl bonyolultra és időigényesre?! Ez a recept tökéletes választás lesz. Egyszerre Finom, Fitt és Gluténmentes is.

Minden alapanyagot egy keverőtálban összedolgozunk ....a csokit elötte megolvasztjuk, nekem erre van egy gyors teknikám. Egy vastag falú bögrèbe teszem a tört èrcsokit(cukormentes), egy kávès kanál kokuszolajjal ès ráteszem az sütőlapra (indukcios főzőlap)... a legkisebb hőfokon felolvasztom 3-5 perc alatt ...

Cukormentes Protein Gófri 10 db elkèszítèsèhez3 tojás40 g szoja feherje 60 g zabpehelylisztFèl csomag sütőport 75 ml süssina 2 kupak dr otker vanília aroma 3 ek 3% os natur joghurt Annyi tej hogy egy kozepesen sűrű tèsztát kapjunk kb 1 dl.
Minden alapanyagot összekevreünk egy habverő segítsègèvel csomómentesre keverjük ès kèszen is van az alap.Kb...

MEGLEPŐEN HAMBURGER 🍔.
Az èvek alatt már többször próbálkoztam a szènhidrát csökkentett bucik, magvas kivitelek stb. csoportjával hamburger kèszítès során. Hisz a hamburger nem egy "dièta ellenes" ètel, na persze az èn szavaimmal "tudatosan " elkèszítva vagy sokan ezt úgy hívják alternatív módon...

Elkészítés: közepes- nehéz 60-120 perc LAKTÓZ-GLUTÉN MENTES , VEGÁN VERZIÓ IS